superfloor ook bij ons????

In samenwerking met de firma Trickstyle zijn wij op dit moment de mogelijkheden aan het bekijken om HTC Superfloor aan ons assortiment toe te voegen.  Met HTC superfloor gebruikt u uw betonvloer als vloerafwerking.
 
Een betonnen vloer mag best gezien worden. Met een HTC Superfloor® merkt u direct de voordelen van een betonnen vloer in veelbelopen ruimtes. Een grauwe,vuile vloer verandert in een glanzende, makkelijke, milieuvriendelijke en duurzame vloer. En het onderhoud? Dat is te verwaarlozen.
 
Dat beton een sterk materiaal is, is al duizenden jaren bekend. De vroegste sporen van dit materiaal gaan zo’n 7.000 jaar terug in de tijd en veel bekende gebouwen uit de Romeinse tijd, waaronder het Pantheon, zijn van beton. Op de een of andere manier raakte de techniek voor het maken van beton in de vergetelheid om pas in de 19e eeuw te worden herontdekt. Inmiddels is het een van de meest gebruikte bouwmaterialen van onze tijd. De Latijnse naam “concretum” is in de loop der geschiedenis synoniem geworden met kracht en duurzaamheid. HTC Superfloor® is een revolutionaire nieuwe vloermethode die beton sterk en duurzaam maakt. De methode is eenvoudig maar geniaal.
 

Door de betonnen vloer met machines en diamantschijven van HTC te schuren en te polijsten wordt de toplaag van het beton verwijderd en komt het sterkere, onderliggende beton aan de oppervlakte. Dankzij dit proces wordt de vloer sterker en duurzamer. Bovendien krijgt de
vloer een prachtige glans. De vloer is ook beter voor het milieu en voor uw portemonnee.
 
Schoonheid komt van binnenuit
Uw vloer is een belangrijk deel van het dagelijks leven. Dit geldt zowel voor bedrijfspanden als privé-woningen. De vloer moet er echter niet alleen maar mooi uitzien, hij moet ook functioneel zijn. Daarom zult u laaiend enthousiast zijn over HTC Superfloor®. De glanzende toplaag van de betonnen vloer is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar biedt ook allerlei andere voordelen.
 
Betere vloer, betere financiën
HTC Superfloor® is financieel gezien een bijzonder aantrekkelijk alternatief voor allerlei soorten activiteiten. In vergelijking met traditionele methoden voor betonnen vloeren of bijv. epoxy krijgt u met HTC Superfloor® een unieke duurzaamheid. Het veredelde constructiebeton krijgt een onbeperkte levensduur, d.w.z. een levensduur die gelijk is aan die van het gebouw zelf. De initiële kosten zijn gelijk of zelfs
lager dan die voor traditionele vloeroplossingen, maar
de lage onderhoudskosten en de langere levensduur
maken HTC Superfloor® op de langere termijn tot een rendabel alternatief. De life cycle costing is ca. 60% lager dan die van traditionele vloeroplossingen. In combinatie met de reinigingsmethode Twister™ krijgt u een financieel aantrekkelijke en een eenvoudig en milieuvriendelijk te onderhouden vloer.

Voor een beter milieu
Beton is opgebouwd uit natuurlijke materialen. Coatings op het beton beïnvloeden het milieu vaak negatief. Voor HTC Superfloor® is tot 30 keer minder energie nodig dan voor traditionele vloeroplossingen. Het onderhoudssysteem
Twister™ is tevens de enige, geheel milieuvriendelijke reinigingsmethode. Twister™
gebruikt gewoon water en is het enige reinigingssysteem dat wordt aangeraden door Naturskyddsföreningen, deZweedse vereniging voor milieubescherming.

Een vloer die bij iedereen in de smaak valt
HTC Superfloor® is verkrijgbaar in vier concepten: Platinum,Gold, Silver en Bronze. Dit maakt het mogelijk om voor een vloer met een mat of met een hoogglans oppervlak te kiezen. Alle vier de concepten voor HTC Superfloor® hebben met elkaar gemeen dat het resultaat functioneel, economisch, milieuvriendelijk en esthetisch aantrekkelijk is.
 
HTC Superfloor® Platinum
Platinum is het concept dat de beste glans geeft. De vloer wordt in meer stappen geschuurd dan de andere concepten. Dit geeft de vloer een onovertroffen sterkte. Het gladde oppervlak zorgt er bovendien voor dat bandensporen en andere verontreinigingen niet vast blijven zitten en dat licht optimaal wordt gereflecteerd.
HTC Superfloor® Gold
Bij Gold wordt het beton minder diep geschuurd dan bij bijv. Platinum. Dat betekent dat minder ballast aan de oppervlakte komt. Bij Gold wordt de vloer, net als de andere concepten, gepolijst met HTC Twister™ en de
glans is vrijwel net zo hoog als bij Platinum. Ook met dit concept krijgt u een vloer die bestand is tegen bijv. bandensporen. HTC Superfloor® Gold is het meest geschikt voor reeds vlakke betonnen vloeren.
superfloor gold
HTC Superfloor® Silver
Het concept Silver is een variant van Platinum. Hierbij wordt de betonnen vloer net zo diep geschuurd als in Platinum, maar niet gepolijst. De ballast wordt geëxponeerd zoals in Platinum. Silver is een concept dat zich uitstekend leent voor vloeren met een matte uitstraling.
superfloor zilver
HTC Superfloor® Bronze
Bronze is het concept dat bestaat uit het kleinste aantal schuur- en polijststappen. Hierbij komt het constructiebeton niet bloot te liggen. De toplaag wordt gepolijst, maar niet weggeslepen. Het proces versterkt
echter de toplaag en creëert een glanzend oppervlak.
superfloor bronze
 
Meer informatie of een offerte aanvragen ? mail ons dan

© 2011 | sitemap | site: Blitskikker