Uitvalschermen

UITVALSCHERMEN 
Dit is een veel toegepast scherm waar geen vrije doorloop onder het scherm gewenst is. Het geeft een perfecte bescherming tegen zonlicht en zonnewarmte. Door gebruik te maken van windvaste armen is dit scherm tegen redelijke windinvloeden bestand. Door de tegendruk van de veren wordt voorkomen dat het scherm opwaait. Voor elk raam is een passende maat leverbaar. Het frame is uitgevoerd in geanodiseerd aluminium en kan daarnaast in iedere gewenst Ralkleur worden gemoffeld. 

POPULAIR 

Dit veel verkochte uitvalscherm voldoet aan de eisen die men van een uitvalscherm mag verwachten. Een volant verfraait het aanzicht en is tevens zeer functioneel, omdat het zonweringsvlak vergroot wordt. De afmeting van de kap is dusdanig, dat het scherm ook in gesloten situatie een elegant aanzicht geeft. Dit scherm is leverbaar in een breedte van maximaal 4000 mm.

CASSETTE UITVALSCHERM 90 Door de sluitende voorlijst wordt het doek beter beschermd tegen water en vuil dan bij type Populair. Ook dit scherm is door haar uitstraling niet dominerend boven een raam. Dit type is leverbaar met een afgeschuinde en halfronde voorlijst. Het cassette uitvalscherm 90 is leverbaar in een breedte van maximaal 7500 mm.

CASSETTE UITVALSCHERM 120
Dit type scherm is qua uitvoering vergelijkbaar met het cassette uitvalscherm 90, maar robuster en hierdoor geschikt voor hogere ramen omdat de kap meer doek kan bevatten. Het cassette uitvalscherm 120 is leverbaar in een breedte van maximaal 7500 mm en een maximale uitval van 2000 mm.


© 2011 | sitemap | site: Blitskikker