Onderhoud gelakte vloeren

Onderhoud van uw gelakte vloer in 3 snelle stappen.

1. Verwijder vuil en zand
Verwijder het vuil/zand etc. met een stofzuiger, veger of droge mop. Bij het stofzuigen een geschikte borstel voor parket gebruiken.
Wanneer u de veger óf de droge mop met de Bona Houten Vloer Reiniger Pad gebruikt, verwijder dan achteraf wel het vuil/zand. Spoel de bevuilde pad uit met water en wring het goed uit voordat u gaat schoonmaken met de Bona Houten Vloer Reiniger.
 stap1.gif
2. Spray
Bona Houten Vloer Reiniger licht sprayen op een oppervlak van 10x15 cm of eventueel direct sprayen op de Bona Houten Vloer Reiniger Pad
stap2.gif
3. Reinigen
Gebruik een licht vochtige, goed uitgewrongen Bona Houten Vloer Reiniger Pad en reinig de vloer grondig met uw Bona Houten Vloer Mop met steel. Maak het gedeelte waarmee u bezig bent af voordat u naar het volgende stuk gaat. Tijdens het reinigen de reinigingspad regelmatig uitspoelen en goed uitwringen. Dit om te voorkomen dat u het opgenomen vuil verplaatst. Wanneer de pad overmatig vuil wordt, vervang deze dan door een schoon exemplaar om strepen te voorkomen. De vervuilde pad kunt u in de wasmachine gooien.
stap3.gif

 

 Wasbaar en herbruikbaar 
De Bona Houten Vloer Reiniger Pads zijn machinewasbaar en herbruikbaar Pas op: bleekmiddelen, wasverzachters en andere chemische middelen zijn overbodig en verminderen de werking van de microfiberstoffen! Microfiber kan smelten dus wees voorzichtig met strijken! DE Bona microfiber pads zijn niet behandeld met chemicaliën, dus milieuvriendelijk.

Starfiber—revolutionaire microfiber technologie.Het systeem omvat een revolutionaire, nieuwe microfiber technologie voor mops en pads. In plaats van dat het vuil op de grond achterblijft zoals bij normale katoenen mops, zorgen de elektrostatische eigenschappen van onze Bona Care Mop met microfiber ervoor dat bij droog gebruik het vuil en algemene huishoudelijke allergenen (zoals mijt, bacteriën, pollen) worden aangetrokken. Bij nat reinigen met de Bona Houten Vloer Reiniger, dan absorbeert het stof en vuil. 


Beschermlaag aanbrengen
Eventueel is het mogelijk om na het reinigen van de vloer een nieuwe beschermlaag aan te brengen met bona Freshen up. Houd u er wel rekening mee dat als uw vloer gelakt is met bona naturale (glansvrije lak) de vloer wel meer gaat glimmen.

<<terug naar onderhoud


© 2011 | sitemap | site: Blitskikker