Hoek profielen voor ronde vormen

Van vliet woninginrichting levert 2 soorten buigbare aluminium profielen. Een buigbaar hoekprofiel in 5 verschillende diktes en een buigbaar dilatatie profiel.

Buigbaar dilatatie profiel

Dit aluminium profiel is speciaal ontwikkeld om twee vloeren met rondingen naadloos aan elkaar te laten aansluiten. Uiteraard geldt bij elk profiel een minimale diameter. Met de speciale buigmachine is het profiel eenvoudig te buigen. Het dilatatieprofiel kan worden gemonteerd met behulp van montagekit of met behulp van een parketlijm.

buigbaar dilatatie

Buigbaar U profiel

Deze aluminium profielen zijn speciaal ontwikkeld om een vloer met rondingen mooi af te werken. Uiteraard geldt ook bij dit profiel een minimale diameter. Met de speciale buigmachine  zijn de profielen eenvoudig te buigen. De U profielen worden gemonteerd met behulp van montagekit of met behulp van een parketlijm. De buigbare u profielen zijn leverbaar in 7, 9, 11, 15 en 22,5mm dikte

u profiel

Buigmachine

Deze machine kunt u aanschaffen, maar u kunt hem ook gratis lenen: u bestelt de machine, betaalt een borgbedrag en na gebruik komt u de machine weer terug brengen. Zodra deze onbeschadigd en compleet retour is gekomen, krijgt u uw borg volledig terug. Indien u uw vloer door ons laat leggen plaatsen wij natuurlijk de juiste profielen voor u.

buigmachine

<< terug naar randafwerking


© 2011 | sitemap | site: Blitskikker