Prijslijst parket schuren

1. Alleen schuren van de vloer. Uw parketvloer wordt door ons vakkundig geschuurd en stofvrij opgeleverd. U kunt uw vloer hierna zelf met het gewenste afwerkproduct afwerken. Uiteraard zijn de diverse afwerkproducten bij ons verkrijgbaar en kunnen wij u adviseren wat betreft de mogelijkheden Prijs: € 13,50 per m²

2. Schuren en behandelen met olie. Uw parketvloer wordt door ons vakkundig geschuurd en afgewerkt met Rubio Monocoat Oil. Hierbij heeft u de keuze uit 40 verschillende kleuren. Eventueel kan er tegen meerprijs een kleur speciaal gemaakt worden.
Prijs: € 21,00 per m²


3. Schuren en behandelen met lak. Uw parketvloer wordt door ons vakkundig geschuurd en afgewerkt met 1 laag Bona prime en 2 lagen Bona Mega. Tussen de tweede en derde laklaag wordt de vloer nog licht geschuurd. Hierbij heeft u de keuze uit mat, zijdemat en glans. Tegen een meerprijs van € 2,00 is er ook nog Bona mega ultramat.
Prijs: € 23,00 per m² - Bona ultra mat € 25,00 per m²

4. Schuren en behandelen met Bona naturale. Uw parketvloer wordt door ons vakkundig geschuurd en afgewerkt met 2 lagen Bona naturale. Deze speciale lak behoudt in tegenstelling tot andere lakken de kleur en uitstraling van het onbehandelde hout en blijft ultra mat. Tussen de eerste en de tweede laklaag wordt de vloer nog licht geschuurd.
Prijs: 28,00 per m²

Extra behandelingen en bewerkingen

5. Borstelen van de vloer. Uw vloer wordt na het schuren behandeld met een speciale rol, voorzien van kunststof of stalen borstels. Door dit borstelen wordt het iets zachtere hout in de houtnerf wat weggeborsteld waardoor de nerven van de vloer na afwerking meer “tot leven komen”.
prijs: € 5,00 per m²

6. Frezen van de v-groeven. Indien uw vloer is voorzien van een v-groef ( schuin randje tussen de vloerdelen in) kunnen wij deze door middel van een speciale freesmachine opnieuw “schoon frezen.


© 2011 | sitemap | site: Blitskikker