Grigio verouderde vloeren

Grigio is een synoniem voor de nieuwe generatie verouderde vloeren.
De sleetse uitstraling in 5 schitterende gedekte kleuren worden bereikt door een ingenieus ontworpen modificeersysteem die de zorgvuldig geselecteerd eiken parketdelen een bijna niet te onderscheiden authentieke uitstraling geven.
De opbouw van de kleuren is ook specifiek voor dit product. Alvorens de kleur door pigmenten wordt bepaald, ondergaan de eiken parketdelen een bijzondere bewerking waardoor er een basiskleur ontstaat met een grijze ondertoon. Hieraan ontleent Grigio haar naam.
Ook bijzonder van dit product is dat de permanente eindkleur tot het laatste moment kan worden veranderd.
Wilt u de basiskleur handhaven dan wordt de vloer afgewerkt met een transparante onderhoudswas. Wilt u dat de vloer één van zijn vele grijstinten krijgt dan kiest u voor een witte onderhoudswas.
 
Oneindig veel variatie
Doordat er gebruik gemaakt kan worden van diverse traditionele parketvormen kunnen we met grigio vloeren oude patronen doen herleven. Oud Vlaamse panelen of Oud Vlaamse punten behoren tot de mogelijkheden. Maar ook grote en kleine visgraat vloeren of blokpatronen zijn mogelijk. Zelfs brede delen van 23 cm breed kunnen worden gemaakt.
 
Vloerverwarming
Grigio vloeren kunnen probleemloos op vloerverwarming worden gelegd. Door de geringe dikte zal er weinig rendementsverlies optreden en een krimpnaadje valt in deze vloer bijna niet meer op. Wilt u hierover meer weten kom dan eens langs  in onze showroom en informeer naar de mogelijkheden. Op de pagina vloerverwarming kunt u ook een uitgebreide uitleg vinden
 
Van Vliet woninginrichting is oficieel grigio dealer klik op het logo voor meer info en sfeerfoto's
 
oficieel grigio dealer
 
<<terug naar traditioneel parket

 


© 2011 | sitemap | site: Blitskikker