Inspiratie

Kleuren

Schuifdeuren geven een opgeruimd gevoel, maar er is meer dan dat. Luxe schuifdeuren met de nieuwste trends op kleurengebied bepalen de sfeer in uw ruimte. Kom geheel tot rust met natuurgetrouwe houtdecors of benadruk uw levendige interieur met een van de nieuwste unikleuren.

Naast de verschillende unikleuren en houtdecors, heeft u ook de keuze uit verschillende spiegel- en glasdecors. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden en stel uw ideale kleurencombinatie samen. 


« Schuifdeuren orange en spiegel stripes Milano met brede deuromlijsting zilver. Interieur en zijpanelen aluminium. Vega lampenset.

Voor elke ruimte

Door hun veelzijdigheid komen uw schuifdeuren in elke ruimte goed tot hun recht. In uw slaapkamer, woonkamer, kantoor, kinderkamer, keuken, onder een schuin dak of als scheidingswand. Uw schuifdeuren kunnen toegepast worden van muur tot muur en van vloer tot plafond. Eersteklas kwaliteit voor vele toepassingen. 

Schuifdeuren spiegel stripes Milano met brede deuromlijsting zilver. Interieur calvados roodbruin. Vega lampenset.
« Schuifdeuren spiegel stripes Milano met brede deuromlijsting zilver. Interieur calvados roodbruin. Vega lampenset.

Creatief

Schuifdeuren tussen slaapkamer en uw aangrenzende kamer, of zoals hier gebruikt in de woonkamer. Kies een van de vele kleuren die het beste past bij uw persoonlijkheid en opbergen krijgt een nieuwe betekenis. Creativiteit kent geen grenzen. Er is meer mogelijk dan u denkt.


« 2-vlaks schuifdeuren glas zwart en glas cappuccino, deuromlijsting aluminium naturel.


© 2011 | sitemap | site: Blitskikker