Beautifloor klik vinyl vloeren

Vinyl vloeren

Bent u op zoek naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook eenvoudig te installeren en onderhouden is? Dan is een Beautifloor Vinyl vloer de perfecte keuze voor u. Ook voor mensen met een allergie zijn deze vloeren zeer geschikt. De vloeren zijn namelijk antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen. Door het vuilafstotende karakter kunt u de vloer makkelijk schoonhouden met een stofzuiger. De vloer kan ook lichtvochtig gereinigd worden met het daarvoor beschikbare Beautifloor onderhoudsproduct. Behoefte aan vloerverwarming in uw huis? Beautifloor vinyl vloeren kunt u zonder problemen op vloerverwarming installeren. Ze zijn tevens geluiddempend en warmte isolerend, wat zorgt voor een verhoogd woongenot. Al met al biedt Beautifloor u een prachtige vloer die zorgt voor jarenlang woonplezier. Door de prachtige houtdessins, voorzien van een houtnerfstructuur, is het net alsof u een echte parketvloer in uw woning heeft liggen. Beautifloor vinyl vloeren zijn niet alleen geschikt in woon- en slaapkamers, maar ook goed voor installatie in keukens, kantoorruimten, winkels en zelfs restaurants. Afhankelijk van de toepassing, ontvangt u ook nog eens vijf tot twintig jaar garantie bij aankoop van een Beautifloor vinyl vloer.
 
Beautifloor Laghi vinyl collectie
Hier treft u de Laghi collectie aan, bestaande uit zes fraaie vloeren. Ten opzichte van andere vloeren zijn deze extra breed: maar liefst 30,5 cm. In combinatie met de diepe structuur en de houtdessins heeft u een prachtige vloer.
Bolsena beautifloor vinyl Caldonazo beautifloor como vinyl
Bolsena Caldonazzo Como
beautifloor garda vintlstrook Lugano beautifloor Maggiore beautifloor klik vinyl
Garda Lugano Maggiore

 
Beautifloor Montagne vinyl collectie
De Beautifloor Montagne collectie bestaat uit maar liefst tien decoren, allen voorzien van een kleine V-groef, zodat een ruimtelijk plankeffect ontstaat. De extra dikke vinyl toplaag in een houtdessin is voorzien van een synchroonlopende structuur, waardoor de vloer bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. De planken hebben een breedte van 23 cm. Deze vloeren hebben tevens een geluiddempende werking van maar liefst 16 Decibel (dB). Tel daar het eenvoudige onderhoud en het comfort bij op en u heeft de ideale vloer gevonden.
 
beautifloor amiata vinyl Dolomti beautifloor Paganella beautifloor
Amiata Dolomiti Paganella
Siusi beautifloor pvc terminillo beautifloor pvc stroken Val di Fassa
Siusi Terminillo Val di Fassa
Val di Susa beautifloor Val su Gana beautifloor Badia beautifloor
Val di Susa Valsugana Badia
Bretonico beautifloor    
Bretonica    
 
 
<< terug naar onze merken


© 2011 | sitemap | site: Blitskikker