MFD magnetische pvc vloeren

Magnetic Flooring Design door TFD.
 
Nieuw in ons assortiment MFD magneet pvc van TFD-floortile.

Het innovatieve systeem van TFD is tevens een promotie voor onze gehele Design pvc vloeren collectie. De overdracht van het materiaal is een magnetische film,  die los op de ondergrond wordt  gelegd, waarna daar eenvoudig de design lamellen op gelegd kunnen worden. (door een metalen achterkant van de designlamellen is dat zeer eenvoudig).

De voordelen zijn overduidelijk: * Geen gebruik van lijmen, in veel gevallen is er geen egalisatie nodig, geen uitzetting als gevolg van vocht, snelle en schone installatie. Daarnaast verdraagt MFD extreme omstandigheden,

Deze oplossing is ideaal voor renovatie daar waar er een harde vloer (bv. Parket of marmoleum) ligt, deze hoef je er vaak niet uit te slopen, zodat de Magnetic Floor Design direct over de bestaande vloer heen gelegd kan worden. Ook zijn er geen wachttijden voor het drogen en hoef je geen gebieden af te zetten, omdat je niet met een lijm werkt.
 
Ook voor winkels, hotels, kantoren, enz. is dit systeem zeer geschikt. De reeds bestaande vloer hoeft vaak niet verwijderd te worden, het leggen  is snel. Daarnaast kunnen de Magnetic Floor Design lamellen eenvoudig weggenomen worden  en uiteraard dan ook weer gemakkelijk vernieuwd worden.
 
Bij het vervangen van een design kunt u de magnetische folie blijven gebruiken. 
 
vervangen van een strook
 magnetische pvc vloeren  


© 2011 | sitemap | site: Blitskikker