traprenovatie met laminaat

Laminaat vloeren zijn erg in, het is echter opvallend dat de trap nauwelijks aan bod komt, terwijl dit een van de meest belopen delen van uw huis is. En elke keer als u naar boven loopt kijkt u er ongemerkt weer tegenaan!
Vrijwel geen enkele trede heeft dezelfde vorm, wat niet uitnodigt voor een gedegen aanpak. De hele trap vernieuwen is geen optie en u wilt toch eigenlijk wel dat de trap ‘meeloopt’ met de overige vloerbedekkingen in uw woning. Dat kan tegenwoordig! Dankzij het renovatiesysteem van Douwes Dekker®, waarbij uw trap op een doelmatige en relatief eenvoudige manier bekleed wordt met laminaat renovatietreden in de kleur van uw vloer. De traptreden zijn opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardig materiaal, welke meer dan voldoende is voor particulier gebruik.
 
Op de toplaag is bovendien een structuur aangebracht waardoor de treden veel stroever zijn dan vlakke, gladde treden en er in veel gevallen geen extra antislip-strippen op de treden aangebracht hoeft te worden. De laminaat renovatietreden van Douwes Dekker® hebben exact dezelfde kleur als de laminaat vloeren uit de collectie Eigenwijs.
Naast de traptreden van douwes dekker verkopen wij nog diverse andere merken laminaat treden v.a. € 30,00 per stuk incl. btw
douwes dekker laminaat treden
 
 


© 2011 | sitemap | site: Blitskikker